Strona Główna Reklama w Internecie
Forum strony Pretty-Penny.com

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
O mnie
Autor Wiadomość
admin
Site Admin

Wysłany: Wto Paź 30, 2007 19:29   O mnie

Mam na imię Olek, mam już ponad 30 lat i w sumie od niedawna bo blisko roku czasu zajmuję się tematem "Peklama i zarabianiem przez Internet", firma pretty-penny.com jest moja 1 firma reklamową i mailingową, od paru miesięcy współpracuję z firmą bank4gold.com i jego adminem Krzysztofem Wariat, który jest naprawdę pozytywnym i bardzo pomysłowym człowiekiem który ma już bardzo bogate doświadczenie w tej branży. Firma pretty-penny.com z założenia będzie firmą wypłacalną a nie SCAMem. Zapraszam do współpracy.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Możesz załączać pliki na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
Pozycjonowanie stron internetowych tanio. Masz zakład blacharski, to pewnie potrzebujesz Narzędzia blacharskie, Wiesz jak zarabiać? Zarabianie nie jest trudne. Sieć internetowa w Baczynie i oklicach nazywa się Hypernet Wiesz co to skuteczna Reklama w Internecie? Zagladnij na stronę pretty-penny.com Dodaj swoja stronę do Katalog Linkowanie Dodaj swoja stronę do Katalog mojelogo Materiały na temat reklamy, bo Reklama to podstawa. Materiały dla uczniĂłw i nauczycieli na stronie Technik Informatyk WejdĹş i pobierz interesujące Cię notatki. Encyklopedia pomoĹźe znaleść Ci potrzebne wiadomości. Masz pieniądze na paypal, moneybookers lub innym banku internetowym, nie wiesz jak wymienić lub z kim? WejdĹş na Forum wymiana kasy Dodaj swoja stronę do Katalog googlestats Audyt Energetyczny oraz Certyfikat świadectwo energetyczne Bochnia Kraków