|
Reklama w Internecie
Forum strony Pretty-Penny.com
|
|
Co się stało? |
| Autor |
Wiadomość |
soltanto
|
Wysłany: Wto Lip 01, 2008 17:44 Co się stało?
|
|
|
| Mam problem i w sumie nie mam gdzie pisać, więc piszę tutaj. Chodzi o to, że owszem strona www.pretty-penny.com się ukazuje, lecz gdy chcę się zalogować to pojawia się pusta strona, gdy klikam na kontakt, regulamin czy też pomoc to sytuacja się powtarza. Nie wiem dlaczego tak jest. Po prostu nie mogę dostać się i klikać w reklamy. Szkoda. Mam nadzieję, że Admin coś na to poradzi. |
|
|
|
 |
admin
Site Admin
|
Wysłany: Wto Lut 03, 2009 19:00 Re: Co się stało?
|
|
|
| soltanto napisał/a: | | Mam problem i w sumie nie mam gdzie pisać, więc piszę tutaj. Chodzi o to, że owszem strona www.pretty-penny.com się ukazuje, lecz gdy chcę się zalogować to pojawia się pusta strona, gdy klikam na kontakt, regulamin czy też pomoc to sytuacja się powtarza. Nie wiem dlaczego tak jest. Po prostu nie mogę dostać się i klikać w reklamy. Szkoda. Mam nadzieję, że Admin coś na to poradzi. |
Przepraszam Wszystkich, przez wakacje nie miałem czasu i dostępu do neta za bardzo, po wakacjach chciałem się zalogować w panelu admina tego zakichanego SCS żeby wypłacić ludziom którzy zapisywali się na tej stronie, to pewnie nie uwierzycie ale nie mogę się zalogować do panelu choć sprawdzałem już hasło w zapisanych hasłach w Firefoksie, i nawet to hasło co powinno być prawidłowe zamieniałem go na pewnej stronie gdzie się szyfruje w md5 i okazało się że jest identyczne jak w bazie ale zalogować się nie da, wgląd do bazy mam, ale z tabelek bazy nie wynika ile kto ma na swoim koncie bo to przetwarza skrypt więc prawdę mówiąc ręce mi opadły z tą całą bazą i tym skryptem SCS, a goście od baz danych tyle wołają że nie stać mnie na to. Spróbuję zainstalować skrypt jeszcze raz gdzieś indziej i zaimportować tą bazę może się uda. Nie wiem jak to się wszystko potoczy. Jeszcze raz przepraszam |
| |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Pozycjonowanie stron internetowych tanio.
Masz zakĹad blacharski, to pewnie potrzebujesz Narzędzia blacharskie,
Wiesz jak zarabiaÄ? Zarabianie nie jest trudne.
SieÄ internetowa w Baczynie i oklicach nazywa siÄ Hypernet
Wiesz co to skuteczna Reklama w Internecie? Zagladnij na stronÄ pretty-penny.com
Dodaj swoja stronÄ do Katalog Linkowanie
Dodaj swoja stronÄ do Katalog mojelogo
MateriaĹy na temat reklamy, bo Reklama to podstawa.
MateriaĹy dla uczniĂłw i nauczycieli na stronie Technik Informatyk WejdĹş i pobierz interesujÄ
ce CiÄ notatki.
Encyklopedia pomoĹźe znaleĹÄ Ci potrzebne wiadomoĹci.
Masz pieniÄ
dze na paypal, moneybookers lub innym banku internetowym, nie wiesz jak wymieniÄ lub z kim? WejdĹş na Forum wymiana kasy
Dodaj swoja stronÄ do Katalog googlestats
Audyt Energetyczny oraz Certyfikat świadectwo energetyczne Bochnia Kraków
|